Freja 8 oktober

ponnyn var hur mysig som helst! följde efter mig i hagen utan att jag satte på henne grimma. Känns så underbart när hon gör det! inget tvång där inte utan hon följde villigt efter mig och var allmänt kelsjuk.
hon vart även urmysig i stallet, min goseponny! <3 klippte hennes man och för ovanlighetens skull stod hon riktigt stilla och blev inte rastlös.
efter klippning och allmänt mys i stallet blev det ut och skritta en sväng. Hade massa reflexer även om det inte var det minsta mörkt så kan ha sett rätt kul ut men färgen syns ju bra även om det inte är mörkt så :) hon var även super duktig när vi red, inget om att hon ville vända eller gick långsamt och var rädd för något. Hon var klockren!
UNDERBARA PONNY!! <3

sjunde oktober tjugohundratolv

jag som tänkte att jag skulle komma igång och skriva här igen men så blev det visst inte.. aja.
har i alla fall äntligen ridit idag efter att inte ens vart i stallet sen i torsdags. Trodde inte jag skulle kunna rida idag heller i och med att jag i fredags opererade bort visdomstand nr 2 och just nu är rätt svullen. Men som tur var klämde inte hjälmen åt där utan det gick bra :D så blev en sista tur i skogen idag innan älgjakten som börjar i morgon. Gick bra med Freja även om hon var på lite bushumör till att börja med xP sötponnyn♥
efteråt fick hon havre, vilket vi har börjat med nu istället för betforen. Har inte märkt någon skillnad än så länge att hon skulle vara piggare men får la se senare om hon blir det.

RSS 2.0