dagen

idag har jag... jadu bra fråga vad jag egentligen har gjort idag. Och svaret är i stort sett ingenting, jo har ju vart i skolan såklart men efter det har det inte blivit mycket gjort. Har i stort sett bara slöat, men det är skönt! det enda vettiga jag gjort egentligen är att ha vart ute med hunden samt hämtat kattmat i garaget, effektivt va? haha.
stallet blev det inget för mig idag då mamma och syster ville dit. Vad jag förstod så hade hovarna iallafall svalnat lite, var skönt att höra det!
imorgon blir det kanske till stallet då, men antagligen ingen ridning då det var isbana på stallplan..
nu ska jag nog alldeles strax göra mig i ordning för sängen och kolla någon film eller serie :)
godnatt på er! <3

gammal bild på min "söta" katt xD

Freja 27 februari

ponnyn fick nya skor, och nu även i bak vilket hon inte har haft tidigare, även Mollan fick i bak. Tror att det blir bra så att vi kan brodda i bak också så att de kanske inte halkar riktigt så mycket..
Dock tror jag att ponnyn är öm i fossingarna efter skoningen, dels var hon varm på alla fyra och sedan så var hon rätt snubblig och verkade ömma. Eftersom det var på alla fyra så måste det nästan ha med skorna att göra då hon inte var varm eller svullen i övrigt än just hovarna.
Så det blev bara skritt med henne i stort sett så hon fick röra lite på sig, tror inte att det är värre för henne att ha mig på än när hon gått runt i hagen så. Får hoppas att hovarna har kallnat i alla fall lite idag och att hon inte ömmar så mycket. Vore jobbigt om hon är skadad igen, om det inte beror på skorna. Så hoppas på att det är skorna och att det ger med sig efter ett par dagar!
gammal bild

Hejhopp!

just nu sitter jag och har håltimme, sådär kul.. Ska väl snart försöka göra något vettigt och skriva på svenskan, men som vanligt är jag trög i starten..
Idag har jag en lång skoldag och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra men förhoppningsvis så blir det en sväng till stallet och rida :) Blir väl även att göra lite annat också, men inget speciellt vilket är rätt skönt ändå!

Freja 26 februari

blev en liten ridtur barbacka i paddocken med ponnyn idag, hur det gick vart rätt så blandat.
I skritt och trav skötte hon sig alldeles utmärkt och var lugn och avslappnad, däremot när jag sedan skulle galoppera var det fullt ös medvetslös och hon lyssnade inte för fem öre. Hon ville inte galoppera hela varv och drog på som bara den på långsidorna, suck på henne! det som i övrigt var så mysigt att rida henne! '
hon har allt sina idéer och påhitt ibland. För det mesta är det kul att hon har en så speciell personlighet, men ibland så är det lite jobbigt xD Men med träning så ska hon väl lära sig att hon åtminstone ska lyssna på mig när hon håller på med dumheter. Visst att hon kan få dumma sig, men vill att hon ska lyssna på mig och förstå när det räcker, vilket hon i dagsläget tyvärr inte gör.
Aja puss på skithästen iallafall, nya tag nästa gång vi tar en tur! :)
sötaste ponnyn idag ♥

Tisdag

och dagen startades med engelskaprov, blä! Men jag var klar rätt snabbt så jag hann med att hämta mitt körkooooort :D Gött!
lånat mammas bil idag så kommer hem tidigare än vanligt och slipper vänta på bussen i en timme, skönt!
nu ska jag snart ha religion så kan inte skriva mer..
ha det så bra!

Hej på er!

dåligt med bloggning här det senaste, dåligt av mig att jag inte ens har följt "dagarna" men det kommer när det kommer!
idag har jag vart i skolan och efter det haft fullt upp med att plugga, så inte lätt att hinna med att blogga då.
nu har jag efter att ha både lagat mat och ätit precis satt mig i soffan för att fortsätta plugget med alla engelska glosor, kul va? nä skulle inte tro det.
Ha en bra kväll!

dagen

har varit mycket bra! började med att jag och syster tog bilen och åkte för att hälsa på en som tidigare hade hästar i samma stall som oss.
var mycket trevligt att hälsa på henne och hennes två fina hästar! dels surtanten som stod i vårat stall förut och sedan det lilla frieser fölet. Kul att se hur han växer och se att Nellen mår bra, saknat dom och Helene som hon heter! :)
i övrigt har jag inte gjort så mycket idag, tvättat lite kläder och varit i stallet med mamma. I stallet blev det bara att vi mockade och sånt innan vi tog in alla hästarna och kollade så att Freja och Molly mådde bra, vilket dom gjorde! även Frejas sena kändes bra så det är skönt!
nu har jag precis kollat ponnyakuten och ska fixa med lite tvätt innan kvällsmaten!
hoppas ni haft en bra söndag, det har iallafall jag!:)

Freja 23 februari

idag planerade jag och syster att vi skulle ha lite markarbete så det fick det bli idag. vi hade ett par upphöjda bommar bara som gick att rida över i alla gångarter, även ett hinder som Amanda och Mollan hoppade över. idag är jag inte riktigt nöjd med Frejas insats tyvärr, brukar ju vara det annars. men idag var hon en riktig skitponny och föll tillbaka i sina gamla vanor. det vill säga att hon struntade i vad jag ville och hittade på egna äventyr istället... som att hålla på och vilja hälsa på de andra hästarna som blev ridna samtidigt som vi red. SUCK är ju pinsamt när hon håller på så och inte lyssnar... och inte är det lätt att säga till henne heller, jag vill inte säga till henne för hårt då jag tycker hon kan lyssna på det lilla och därför ger jag henne kanske alldeles för många chanser. men när jag säger till henne bara lite hårdare så blir hon så sur, inte så att hon gör något särskilt men det märks på henne att hon blir lite förnärmad av det. Vet inte riktigt hur jag ska göra med det.. men det löser sig säkert med träning!i övrigt gick det väl bra med bommarna iallafall, dock lite snubbligt men är ju nästan som att hon aldrig gjort det förut så det är helt okej att hon var sån. Senan kändes bra efter ridningen iallafall så det känns skönt! :)passade även på att klippa ponnyns man idag, behövdes verkligen då den var lång och ojämn. Men nu är det bra iallafall. Freja ser lite putt ut men aja bjuder på den iallafall då alla bilder från idag blev sådana..

hej på er!

har vart lite tomt på uppdatering här idag och igår men det har sina orsaker.
igår hade jag fullt upp med skolan och när jag slutat så tog jag bilen direkt och hämtade syster eftersom vi lovat mamma att vi skulle handla.
när vi sedan kom hem så hade jag en bror som tjatade om att han ville iväg till en kompis. Så var bara att sätta sig i bilen igen och skjutsa honom till lugnås.
under kvällen sedan så hade jag Andreas här vilket var mycket trevligt då vi inte hunnit träffats på länge. så var skönt att äntligen få träffa honom! <3
dagen då, idag har jag släppt ut hästarna, haft farmor och farfar här och fikat, sedan har jag även ridit och hämtat bror..
snart kommer ett till inlägg om vad jag och ponnyn hittade på idag! :)

Mollan 21 januari

körde mig och syster till stallet idag igen, känns konstigt att köra själv xD
i stallet började vi med att fixa allt som skulle göras samt att som vanligt busa med två små tjejer, var nog nästan ännu mer energi i dem idag än vad det brukar vara, haha.
efter att ha fixat allt tog vi in hästarna och började borsta, min tur med Mollan. Som vanligt så fick vi båda hjälp av Felicia med att kratsa hovarna, verkar vara det bästa hon vet? aja kul med hjälp!
blev bara ett kort ridpass idag, Mollan var pigg som bara den efter att ha vilat och jag var dessutom så dum att jag tog barbacka, smart? nä. Var så himla hoppsugen så hoppade några språng över en cavaletti när vi var uppvärmda och sedan blev det i stort sett bara att trava och skritta av. Var grymt kul att hoppa och som tur var höll jag mig kvar, trodde att jag skulle ramla av ett antal gånger. Speciellt när hon började med att tvärnita och sen springa förbi hindret, men höll mig kvar så kanske har lite balans trots allt?
tycker att Mollan skötte sig rätt bra ändå, hon vet lxm inte var hon ska göra av all energi så var skönt att vi slapp bockningar och bakutsparkar idag i alla fall.
Imorgon kanske syster och Mamma rider, jag ska i alla fall inte dit då Andreas kommer :)

Dag 16


ett språk jag skulle vilja tala flytande är nog Franska. Har läst franska i skolan i 5 år men har aldirg varit särskilt bra på att prata det. Men skulle vilja tala det flytande dels för att jag läst det så länge men ändå inte kan och sedan även för att jag tycker att det låter fint :)
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

överlycklig

är ett adjektiv som beskriver mig rätt bra just nu!
under gårdagen blev det inget bloggat mer än ett tidsinställt, men det hade sina skäl. Igår spenderades dagen till att börja med hemma med att vara hur jäkla nervös som helst.. och halv tre var det dags, pappa kom och hem och sedan övningskörde jag till körskolan där uppvärmningslektion väntades. Var nervös under hela lektionen och då kom mitt vanligtvis lindriga problem med höger och vänster fram men igår var det ännu värre, gjorde fel på det precis hela tiden xD
sen när klockan närmade sig halv fyra var jag ännu nervösare när jag väntade på att förarprövaren skulle komma.. Under uppkörningen gjorde jag en del misstag, men han jag körde med tyckte att jag redde ut mina misstag såpass bra att jag var godkänd ändå :D
dock var jag nästan inställd på att inte klara det så går inte förklara hur jäkla glad jag blev xD
förarprövaren tyckte att vi skulle lura min körskolelärare och att jag skulle se ledsen ut, men det gick verkligen inte, kunde inte sluta le :D
efter uppkörningen körde jag till farmor med en glad pappa i bilen där vi blev bjudna på fika. UTAN SKYLT :D
när vi var hemma efter det åkte jag och syster till stallet själva med bilen, kändes lite nervöst att köra utan mamma/pappa men mest var det kul :D
I stallet blev det bara att vi mockade och borstade hästarna då klockan redan var mycket. Så har blivit en del vila för hästarna den här veckan men annat har prioriterats och sen har inte vädret vart det roligaste heller för den delen. Men till helgen blir det kanske lite ridning :)

Dag 15


Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

2år

är det idag sedan vi hämtade hem världens bästa ponny, enligt mig då. Känns konstigt att det är så länge sen men ändå så är det ju det. Och mycket har förändrats sen dess. 19 februari 2011så var Freja en osäker men väldigt nyfiken häst. Nyfiken det är hon fortfarande men osäkerheten är desto mindre som tur är. Tänk att hon knappt var inriden när vi hämtade hem henne och nu är hon jätteduktig för det mesta, kanske inte att andra ser det så men jag gör det och jag tycker att hon har blivit betydligt mognare och litar mer på sig själv än tidigare. i början av 2011 kunde vi inte ens ha henne ensam inne i stallet utan att hon fick spelet men med mycket träning så har det gett med sig, skönt! dock drog hon på sig en senskada hösten 2011 och sen dess har hon inte riktigt varit igång fullt. vi hade ute vetrinär ganska omgående men eftersom bedömningen då var att skadan var mycket lindrig så valde vi att inte åka in till husaby och ultraljuda. Vilket vi sedan gjorde våren 2012 då den svullnade upp igen. Även då bedömdes skadan som lindrig men vi skulle skritta 6-8 veckor. kul sommar lxm, skrittade hela sommaren. men kanske var det bra, för Freja växte något enormt som häst under den tiden. Det blev många ridturer bara hon och jag vilket var bra då hon fick lära sig att lita på sig själv och mig. Dock var jag bra rädd att hon skulle vända och sticka hem många gånger, men överlag gick det bra. i augusti 2012 åkte vi på återbesök på husaby för att ultraljuda igen och senan var läkt och ponnyn blev friskförklarad. Sedan dess har senan hållt sig fin och vi har följt träningsprogramet som vi fått. Innan snön och tjälen kom hann vi komma igång rätt ordentligt med alla trav och galopp intervaller, och det hanns även med att rida en del i paddocken. innan det var det bara hårda grusvägar som gällde. nu under vintern har det inte blivit så mycket men vi har ridit i alla gångarter iallafall. När våren kommer är det tanken att hon ska sättas igång mer och sedan efter ett tag kanske vi kan hoppa lite igen :)så våran tid med Freja har till stor del bestått av skador, hösten 2011 hade hon även en hovböld så kan ju säga att vi har haft otur med henne. men som sagt skadeperioden har gett en hel del ändå och stärkt vårat förhållande med henne, världens bästa Freja <3nu hoppas vi på att hon håller sig frisk och att vi får ha många roliga år med henne! bild för två år sedan dagen vi hämtade hem henne.var så klart tvungen att ta en bild på henne idag, hjärtat mitt <3

dagen

har varit bra tycker jag! slutade skolan redan halv tolv, gött! dock hade jag en körlektion inplanerad vid tre så tog bussen till farmor en sväng först.
där blev jag mer eller mindre attackerad av tre hundar xDfarmor och farfar hade nämligen hand om kusinernas hundar :)
hos farmor blev jag bjuden både på mat och semla, gott! dock suck på att de alltid ska skämma bort en när man kommer dit xD efter maten satt jag framför tvn med farmor en stund, trevligt! snäll som farmor är så skjutsade hon mig ner till körskolan sen trots att det inte är särskilt långt att gå :)
på körlektionen gick det väldans bra! är faktiskt riktigt nöjd. Kändes bra idag :)
sedan dess har jag bara Övningskört med mamma och sen varit i stallet. Nu ska jag nog snart ta och kolla house :)

skitväder

var vad det var igår. Snöregn hela dagen och det kom inte lite heller. På detta så var det inte plogat på hela dagen på vägarna hemma, behöver jag säga att det var halt att cykla hem? hahah. Hatar verkligen att cykla när det är så spårigt, känns som att jag ska ramla omkull när som helst ju xD
i övrigt bestod gårdagen av ett par promenader med den knäppa hunden som älskar att rulla sig i snön, övningskörning och en snabbis till stallet.
övningskörningen gick rätt bra tycker jag, dock var inte väglaget det minsta roligt då det som jag redan skrivit inte var plogat hemma. Men det gick bra ändå och vi åkte inte ner i något dike ;) tur är väl det.
I stallet så hade vi släppt av syster så hon skulle fixa allt medan vi körde, klantig som hon är så glömde hon ju det lagade täcket i bilen så när vi skulle hämta henne fick vi gå in med det också. Mysigt att jag fick träffa ponnyn lite iallafall <3

Dag 14


Mina ovanor: 
  • om jag har haft insläppet i stallet så måste jag alltid det sista kolla så att alla boxar är stängda, trots att jag vet att jag har stängt.
  • på kvällarna går jag ofta och kollar så att alla dörrar är låsta innan jag kan sova, detta även om jag vet att mamma och pappa redan har låst. 
  • jag har svårt att låta bli mina naglar, när de blir långa brukar det sluta med att jag river av dom.. 
  • jag somnar ALDRIG i tid trots att jag är väl medveten om att jag måste sova tidigt och dessutom går och lägger mig i tid. 
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

Tävlar


Dag 13


Vad mina intressen är, är ganska tydligt för de som läser min blogg då min fritid mest består av hästar. Vilket jag älskar! I övrigt spenderas ledig tid med pojkvännen om det går att få ihop, men just nu är det rätt dåligt med det då jag måste övningsköra så mycket som möjligt. 
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

måndag

suck var verkligen inte pepp på att ställa klockan igår för att gå upp tidigt idag. Som vanligt blev det alldeles för lite sömn inatt. Inte bra. Men upp kom jag och hann både med att äta frukost och cykla till bussen. Duktigt ändå!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, efter denna lektion har jag hål i 3 timmar, kul. Då ska jag nog passa på och kolla ponnyakuten som jag tyvärr missade igår.

efter skolan blir det förhoppningsvis att övningsköra eller så blir det stallet, får se.
hoppas ni får en bra dag! kram

Freja 17 februari

blev barbacka i paddocken idag, mysigt! Lilltjejen i stallet skulle hoppa med sin ponny och hade till att börja med bara bommar på marken vilka jag och Freja passade på att utnyttja lite. Var riktigt längesedan vi gjorde något med bommar i och med att ponnyn har varit skadad och nu sen hon blev frisk så har det helt enkelt inte blivit av. Tycker hon skötte det bra med att skritta och trava över bommarna, dock var hon nog inte riktigt beredd på att dom var där i början så blev lite snubbel..
sedan efter en stund byggdes bommarna om till små cavallettis och då avstod jag och Freja. Hon är inte riktigt fullt igång nu i den vanliga ridningen och absolut inte redo för att hoppa än på ett tag. Det får vi ta när det blivit vår och det går att rida lite mer. Dock blev jag ju väldigt sugen på att hoppa så kan ju säga att jag längtar massvis tills det är våran tur! men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller?
för övrigt så tränade vi på att rida utan tyglarna så mycket som möjligt men det är ju skitsvårt xD men hon fattar allt emellanåt vad det är jag egentligen menar med de konstigheter jag håller på med. Just nu är jag väldigt sugen på att träna på det där och lära oss att rida helt utan tyglar men hur det blir med det det får vi se, lusten till det kommer och går. Dock tror jag att om jag fortsätter träna på det så går det till slut, helt omöjlig är hon inte. Och hur underbart vore det inte att kunna rida henne helt utan utrustning?

Dag 12


den här gör mig glad eftersom jag tycker den är så himla fin och sen så är ju min underbara pojkvän med på den så <3
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

lördag

och tyvärr näst sista lovdagen, surt! hittills idag har jag hunnit med en promenad med hunden, lagat mat och nu precis övningskört. Det gick bra idag, skönt det! :)
nä ska väl hinna med och göra något mer vettigt iallafall innan det blir mörkt så ska nog ta med mig myshunden på en till promenad!
ha det bra! kram


gammal bild

Dag 11

gammal bild jag hittade på facebook. Jag och fina Heddan :)

Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

Molly 15 februari

vart en ganska pigg pålle idag. Dock vart det lite bättre än sist och hon var inte riktigt lika full av överskottsenergi heller. Skönt det!
tycker det gick bra med henne! tränade en del på att hon skulle hålla galoppen samt att hon skulle ta den utan att jag behövde använda spöt. Gick över förväntan och hon galopperade på som bara den, duktig häst!
avslutade med att träna övergångar mellan skritt och trav. Innan jag skrittade av tränade vi också på halter vilket även det gick bra!
är riktigt nöjd med henne idag, underbara Mollan <3

gammal bild

Dag 10


Finns så himlans många olika saker som jag aldrig kommer glömma så bestämde mig för att göra ett litet collage med bilder. 
Första bilden är från dagen då vi hämtade hem Freja, 19/2 2011. Andra bilden från NH kursen i Juni samma år. Tredje bilden tävling med Mollan i septemper 2011 eller något sådan, första och enda tävlingen vi vart med på tillsammans, men rosett det fick vi! Bild på min underbart söta Andreas någon gång i Februari 2012. Och sist men inte minst en bild på underbara Poona när vi hoppade någon gång under sommaren 2009 skulle jag tro. 
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

Torsdag

idag har jag haft fullt upp hela dagen känns det som! startade dagen med körlektion vilken gick väldigt bra tycker jag. Sedan hämtade min snälla farmor mig och bjöd mig på mat hemma hos dem, lasangne gott! :) sedan var hon så gullig att hon skjutsade hem mig så jag kunde byta om och sen körde hon mig till jobbet. Jag måste ha världens bästa Farmor, hon är guld värd! <3
så nu har jag nästan precis kommit hem ifrån jobbet och är trött i både fötter och rygg, härligt ;) eller inte. Medan jag jobbat så har mamma och syster varit i stallet och fixat allt åt hästarna som idag fick vila, skönt för dem!
Ikväll blir det mys i soffan med familjen, det enda som saknas är pojkvännen, annars hade det vart en perfekt kväll.
hoppas ni som läser detta också får en bra kväll! kram på er <3


dag 9

 
 
 
 
 
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

Godmorgon!

just nu ligger jag i sängen och bara väntar på att farmor ska komma. Snäll som hon är så ska hon köra mig till körskolan där jag ska ha körlektion :) får hoppas det går bra där idag!
senare under dagen blir det nog stallet eller kanske övningsköra, inget bestämt än så får se hur det blir! men skulle behöva övningsköra, dock tråkigt att stallet får prioriteras bort då.. vid såna tillfällen är det skönt att även mamma och syster håller på med hästarna så det ordnar sig ändå.
nä nu ska väl jag sluta tjata om ingenting, ha en bra dag! kram

trött

just nu sitter jag i soffan och kollar på Mia på grötö och känner redan att jag börjar på när bli trött efter en dag med blandade känslor. skönt att dagen avslutades bra iallafall med ett kul ridpass på tokhästen Molly <3
ska väl snart ta och sova med min syster som tjatat till sig att sova hos mig, hon tycker nämligen att min säng är väldigt skön xD
imorrn blir det bland annat körlektion och kanske även en sväng till stallet , blir nog en bra dag :)
godnatt<3

BusMolly 13 februari

idag har jag suttit på en dunderpigg och busig nordsvensk. Var faktiskt riktigt kul trots att det var lite svårt att få kontroll på klumpedunsen xD när hon inte lyssnar för fem öre så märks det att hon faktiskt är rätt stor ändå. Kanske inte till höjden sett men på bredden och stark är hon också, som bara den!
men trots att hon var så jäkla pigg så tycker jag ändå hon var duktig emellanåt. Galopperade på volt vilket hon faktiskt fixade bra, förut har hon inte riktigt orkat det men idag hade hon väl för mycket energi över för att tänka på det ;)
var kul att rida stollen vilket som :) hon är bra söt den pållen <3


bjuder på en gammal bild på mig och Molly!

Dag 8


hmm hur jag är som person, det är nog ganska svårt att svara på själv men ska göra ett försök. Jag är nog rätt blyg och tystlåten till att börja med men när jag lärt känna någon ordentligt är jag nog rätt flamsig av mig och lite busig ;) men ändå så är jag nog fortfarande inte så jätte pratglad, men alla är olika och alla kan ju inte vara den som pratar jämt och det är verkligen inte jag ;) tror detta är en relativt bra beskrivning av hur jag är som person :)
 
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

Freja 12 februari

blev lite ridning barbacka idag, dock inte så mycket då en liten tjej vid namn Felicia väldigt gärna ville rida på Freja. Vilket hon också gjorde och Freja skötte sig perfekt och var försiktig med lilla Felicia på fem år. Först var tanken att hon bara skulle skritta fram ponnyn åt mig men sedan ville hon även trava så jag fick lite motion genom att springa bredvid ;) gick bra som tur var. Tur att Freja ändå är så pass lugn och dessutom har en trav som är väldigt lätt att sitta i.
sedan skulle jag rida lite och då blev lilltjejen såklart lite besviken, men det gick bra då jag lovade att hon skulle få skritta av Freja.
för mig blev det inte så jättemycket ridning direkt men travade en del och tog även ett par galopper innan det var dags att ge sig. sedan fick Felicia som lovat rida igen och hon såg så nöjd ut!
var bara tvungen att ta en bild på dem så delar med mig av den!:)Dag 7


godis vore inte helt fel (A) 
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

Dag 6


haha detta är nyaste bilden jag hittade, tror jag tog den för ungefär två veckor sedan när jag var sur på att min tandställning gjorde ont, därav tummen ner. 
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

Freja 10 februari

blev lite ridning framåt kvällen trots att det inte riktigt var tanken från början.
äntligen är det bra underlag i paddocken så blev att vi red där. Freja skötte sig bra i alla gångarter, men i galoppen är hon lite studsig.. tror det är lite små protester bara. För övrigt gick det bra:)
tränade en del övergångar vilket hon gjorde bra. skönt! :)hej!

idag har det vart fullt upp hela dagen! började med att övningsköra till Skövde där vi skulle leta present till våran kusin. Inte det lättaste att veta vad hon vill ha men tror nog det blev bra ändå!:)
sedan när vi var hemma igen var det i stort sett bara att göra oss iordning och åka iväg på 4e kalaset denna veckan xD allt på en gång. Fick god mat och tårta där. Och kusinen verkade nöjd med presenterna :)
Efter kalaset var det bara direkt till stallet. Skriver om det i ett eget inlägg.
nu sitter jag i soffan och kollar på tv samtidigt som jag bloggar :)
kram

Dag 5


Jag saknar underbara Poona något otroligt mycket så detta får stå för dagens. Ibland kan jag längta tillbaka jättemycket men samtidigt tror jag att det fanns någon mening med att det som hände hände. Vill i alla fall försöka tro det. Utan att olyckan var framme så hade jag ju aldrig träffat min underbara Freja så det fanns nog någon poäng med det trots allt. 
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

hej!

nu har jag precis duschat efter att ha varit i stallet och fixat. Blev bara att fixa allt som skulle fixas idag då vi snart ska iväg på kalas till min farmor som fyller år <3
passade på att pussa lite på hästarna i snöovädret oxå och tog även en liten bild på ponnyn <3


söt!

Dag 4


Hmm, oftast inte särskilt mycket, men börjar alltid med att borsta håret, välja kläder, ta på mig dem samt mina armband som jag alltid har på mig. Sedan brukar jag oftast inte göra mig iordning något särskilt mer lat som jag är. Kan hända någon gång ibland att jag tar på lite mascara men oftast är jag för lat för det! 
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

Freja 8 februrai

underbara ponny! det går verkligen inte att förstå hur glad hon gör mig så charmig som hon är <3 
gick jättebra att rida även idag och det blev precis som igår en tur på gärdet med syster och Mollan. Dock blev det bara skritt och trav idag då det dels var sent och pappa ville ha hem oss i tid till maten och sen var det inte så jätteskönt ute. Blåste en del vilket inte är det minsta nice så trots halsduk och grejer så ville jag inte rida så länge. 
men det lilla vi red så tränade vi en del på halter och övergångar vilket gick super! härligt när det går bra :)
hade även fodringen i stallet idag vilket är så himla mysigt! älskar att vänta på skjuts hem medan man lyssnar på när hästarna tuggar sitt hö <3 
nu blir det fredagsmys och film med familjen så blir en rätt bra första lovdag! :) 
hoppas ni som läser har det bra också! kram
hmm kanske ska spara ut manen igen? var rätt mysigt när den var lång(A)

Freja 8 februrai

underbara ponny! det går verkligen inte att förstå hur glad hon gör mig så charmig som hon är <3 
gick jättebra att rida även idag och det blev precis som igår en tur på gärdet med syster och Mollan. Dock blev det bara skritt och trav idag då det dels var sent och pappa ville ha hem oss i tid till maten och sen var det inte så jätteskönt ute. Blåste en del vilket inte är det minsta nice så trots halsduk och grejer så ville jag inte rida så länge. 
men det lilla vi red så tränade vi en del på halter och övergångar vilket gick super! härligt när det går bra :)
hade även fodringen i stallet idag vilket är så himla mysigt! älskar att vänta på skjuts hem medan man lyssnar på när hästarna tuggar sitt hö <3 
nu blir det fredagsmys och film med familjen så blir en rätt bra första lovdag! :) 
hoppas ni som läser har det bra också! kram
hmm kanske ska spara ut manen igen? var rätt mysigt när den var lång(A)

looooov!

äntligen! skönt att få vila upp sig och slippa tidiga mornar. Ska bli så himla skönt!
under lovet har jag inte så mycket planer, men blir stallet en hel del och förhoppningsvis en del ridning. Kuligt :)
idag har jag varit i skolan på handledarträff och sedan har jag även haft körlektion, blev alltså inte så länge jag var i stan idag. Var hemma redan för en timme sen :) nu ska jag ta och käka lite och kolla lite house, nicenice :)
ha det gött! kram

Dag 3

Gjorde en video med underbara Poona med denna låt en gång, dock har videon försvunnit men låten påminner mig om den. 
 
 Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

Freja 7 februari

äntligen ridit min ponny idag! men idag passade jag och syster på och rida medan det var ljust så vi såg ordentligt vart det var halt. Sen har det ju lagt sig en massa härlig snö över den eventuella isen så var faktiskt inte direkt halt. Red på gärdet och där var det inte det minsta isigt utan var faktiskt riktigt bra att rida där :)
Ponnyn skötte sig underbart bra trots många dagar av vila! trodde först hon skulle vara dunderpigg men hon var sådär lagom! avslappnad men ändå framåt, härligt! blev en hel del trav på en stor volt som vi gjorde(dock inte så rund xD) och sedan även några galopper vilket hon verkade tycka var kul :) synd att man inte kan galoppera så jättemycket med henne än bara(på grund av hennes tidigare skada) såg så himlans härligt ut när Amanda och Molly galopperade med snön yrande omkring dem! Men blev lite iallafall så får nöja mig med det lilla :)
kanske eventuellt blir lite mer ridning imorrn! Hoppas på det iallafall! 
bjuder på gammal bild från 2011-02-19 dagen vi hämtade hem underbara ponnyn <3
 

Godmorgon

typ iaf, har vart vaken ett par timmar men precis ätit frukost så typ morgon ;)
nu ska jag snart göra mig iordning och ta en promenad med hunden ute i snön, mysigt! sen blir det projektarbete och antagligen att städa, tråkigt! men blir skönt att ha det gjort sen iallafall:)
ha en bra dag! kram

Dag 2


oj har många bloggar som jag läser dagligen men absoluta favoriten är nog denna :) 
 
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

:)

 

Dagen

har bestått av projektarbete, körkortsteori och tårtbak. Det sista var i alla fall någorlunda kul :)
just nu sitter jag och vet inte riktigt vad jag ska göra xD har tråkigt xD Får nog försöka komma på något att göra nu.. kanske kolla lite House? får se!
 

Dag 1

 
  • jag har en lknäpp katt som älskar att slicka på fötter
  • jag har diskfobi typ, hatar att diska tycker att det är äckligt xD
  • jag hatar att trängas när jag ska göra något
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

bara för att.

Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Det här vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

hej igen!

i stallet idag blev det som tidigare nämnt bara mockning och lite mys med pållarna. Blev dock lite bus med småtjejerna oxå, alltid lika kul! de är ju bara för söta! :)
har även vart ute på ett antal promenader i snöyran och höll på att bli tokig på skithunden xD haha nä men blir lite trött på honom när han ska rulla sig precis hela tiden xD hahah.

imorrn blir det troligtvis att åka till körskolan och göra lite teori utöver projektarbetet! ska kanske även hjälpa mamma att baka tårta ;) blir ju stallet också så klart! :)
nu ska jag ta och kolla lite House, bäst!
ha det bra! kram

Projektarbete

har projektarbetsvecka denna veckan vilket innebär arbete hemifrån, skönt att vara hemma!
dock har jag väldigt svårt att komma igång med arbetet och är inte ett dugg motiverad till det för tillfället. Får se hur det går! men har i alla fall skrivit lite nu :)
idag är tanken att jag ska sitta med projektarbetet ett antal timmar och sen kanske det blir en sväng till stallet :) men blir nog ingen ridning isåfall, märkte igår att stallplan var rena isbanan. Får hoppas på att det antingen smälter bort snart eller att det i alla fall blir sandat där.
nä nu ska jag väl koncentrera mig igen.. Ha det så bra! kram

måndag

och jag är trött, förvånande va? haha nä. Idag har jag iallafall dels varit i skolan och förberett en festival vi ska ha som ska handla om mänskliga rättigheter men sedan har jag även vart på körskolan och i stallet.
på körlektionen idag vet jag inte riktigt vad jag gjorde, gjorde massa slarvfel och skit.. skärpning!! pluggade även teori och det gick till slut efter många om och men. Men måste träna massa mer!
sedan var jag snabbt till stallet och fixade allt men stötte på lite problem. Busarna hade nästan haft ner en av de stora skjutdörrarna, hängde bara kvar i ena fästet eller vad man ska säga. Var en himla tur att de inte haft ner den helt och fått den över sig! tur att vi har en duktig stallbo som fixar vad skithästarna ställt till med! ;)
nä nu ska jag sluta tjata och sticka iväg på kalas! kram på er :)

bjuder på en bild från i somras då jag vill ha vår och sommar nu!


hästarna under helgen

i fredags blev det vila för dem och igår var mamma och syster där en sväng och red. Hade gått bra vad jag förstod, men marken hade tydligen varit väldigt ojämn så hade nog inte blivit så mycket. Idag har de oxå fått vila då Amanda skulle till en kompis, jag hade inlämning som skulle in och mamma hade annat för sig. Så jag har bara vart där nu på kvällen och fixat allt och släppt in dem, passade även på att pussa på Freja och Molly lite:) för övrigt så var hästarna duktiga och gick in i rätt boxar och gick inte bara in och vände, skönt det! Speciellt eftersom jag var ensam där.
nu har jag precis kollat ponnyakuten och ska snart äta.

Hejsan

söndag idag och det blir en pluggdag för min del. Har en inlämningsuppgift som ska in ikväll så ska se till att bli klar med den! Förövrigt så ska jag nog övningsköra en liten sväng och ikväll blir det stallet. Dock ingen ridning då jag har rätt mycket annat för mig idag. Tråkigt men så är det!
nä nu ska jag la ta och skriva på inlämningen. Pöss

Fredag

så himla skönt! skippade dock min sovmorgon idag för att sitta på körskolan och göra tester. Snacka om att jag blev irriterad på't idag, hade 1 eller 2 poäng från godkänt varenda gång jag gjorde.. Surt!! men ska dit på måndag igen och göra tester tänkte jag! hoppas på att jag lyckas då! förövrigt så har jag haft matte på morgonen och sitter nu på svenskan och skriver om Rousseau. Kul! eller inte. efter detta har jag Religion och ska sitta och skriva på den uppgiften och sen slutar jag :D när jag slutat blir det antingen att sitta kvar i skolan och plugga eller gå till pappas jobb då A inte slutar skolan förrän 5 och det inte är någon idé att åka hem emellan. kram

Hästarna 31 januari

mamma och jag var i stallet en sväng och mockade och fixade och sånt. Vi passade även på och myste med hästarna en del :) och jag fick hjälp av söta Evelina att borsta Freja, kul när de små vill vara med! :) först hade mamma och jag tänkt att rida men klockan blev så mycket och vi var osäkra på hur halt det var ute så blev en liten promenad istället. Trevligt det med! :) Freja skötte sig bra och stod still när jag skulle hoppa upp barbacka. Duktig ponny! <3
idag tror jag att mamma och Amanda åker till stallet då jag ska till Andreas :)

RSS 2.0