äntligen fredag

idag blev det ingen ridning, trots att vi egentligen hade planerat det.. när vi kom till stallet möttes vi av det här: 
Bild: Kul att mötas av detta när man kommer till stallet.. dumma häst! Ätit upp de ändras mat och allt, suck! Inget vidare att städa bort allt kladd.. #suck #dum #häst #äta #upp #andras #mat #sådär
vilket inte var särskilt kul.. Molly hade vart lös i natt och passat på att äta upp 3 av fyra hinkar med betfor och 2 av 2 hinkar kraft.. Hon hade alltså haft riktigt kul under natten.. Inget vidare att städa iordning på allt betfor kladd som var precis överallt.. och dessutom försöka fixa ett nytt grimskaft att sätta fast henne i...SUCK på henne! ibland är det riktigt tur för henne att hon söt ;) haha.
det värsta var att det bara fortsatte, när vi kom ut i hagen för att hämta hinkar och hönät var alla hinkar välta och det ena hönätet hade de passat på att slänga i en riktigt äcklig vattenpöl, skithästar ;) Sedan när vi stod och titta på dem så drog de igång världens bus ute i hagen, alla galopperade i full fart, sparkade bakut och stegrade sig mot varandra. Har nog aldrig sett Freja galoppera så jäkla fort xD 
eftersom hästarna var väldigt uppspelta efter att ha busat så valde vi att inte rida. Kändes säkrare då vi inte vill/kan rida i paddocken riktigt än eftersom det är lite is kvar och det inte kändes säkert att rida varken på gärdet eller vägarna. 
Får se lite hur det blir idag, kanske kan passa på att rida en sväng idag istället men just nu regnar det så inte så värst lockande för stunden egentligen.. får se helt enkelt!
för övrigt så sitter jag och väntar på bussen nu, dagar som denna tycker jag det vore bra om det fanns fler bussar men man kan ju inte få allt man önskar, eller hur? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0