Freja 17 April

blev hoppning idag och jag är nog världens lyckligaste tjej idag <3 var hur underbart som helst att få hoppa med henne efter 1½ år utan hoppning! Riktigt skönt att skadan äntligen är läkt ordentligt, snart är vi på gång på riktigt igen! 
Dock orkar hon inte riktigt än, de första hoppen gick hur bra som helst men sen slarvade hon och inte riktigt orkade lyfta på fossingarna ordentligt men det kommer! Huvudsaken är att vi hade kul och det tror jag Freja hade, örona var spetsade och hon var pigg och framåt hela tiden. Liite glädjehopp emellanåt också, hon är bra söt min lilla ponny <3
vi hoppade ju inte så högt direkt, typ 40cm bara ett par gånger, annars var det nog typ 20, får börja försiktigt och se så att senan håller sig bra vilket den också gjorde! 
måste berätta hur grym Freja var också, hade en vattenmatta framme under ett hinder på typ 20cm och hon tittade inte ens på den! :O blev rätt förvånad, hade nästan räknat med att hon skulle vägra den första gången men hepp. Tror hon var så inne i det och hade så kul att hon inte hann bry sig om det. 
Var hur kul som helst i alla fall och underbart att se hur glad min lilla ponny var över att äntligen få hoppa <3 vi var inte direkt duktiga men vi hade kul åtminstone! :D 
har tyvärr inga nytagna bilder så bjuder på den här från i vintras!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0