Freja 29 april

blev ingen ridning idag eftersom det hade regnat så och Freja passat på att rulla sig i leran så bra att det inte gick bort, kändes inte som att det var någon bra idé att lägga på sadeln då.
så istället passade vi på med lite träning från marken med hästarna. Jag är hur nöjd som helst med Freja då hon idag flyttade framdelen från mig när jag bad henne, har försökt med det många gånger men liksom inte riktigt fått till det. Antingen har hon inte flyttat alls, bara gått framåt eller vänt hela kroppen och knallat iväg. Men äntligen så satt det! så himla skönt verkligen!
eftersom det gick så bra så kunde vi passa på att försöka med lite sideways och även med det var hon duktig! för övrigt körde vi circling och även det gick bra, hon var uppmärksam på mig och drog inte iväg, gick även bra med varvbytena! där brukar hon kunna vara lite tjaffsig men idag var det precis som att alla de där återkommande problemen hade släppt! Så himla stolt över hennes utveckling ändå, hoppas bara det fortsätter lika bra! :)
dagsfärsk bild på mitt lilla troll <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0