Freja 5 april

blev inte en tur ensamma som jag egentligen hade planerat.. Fick rätt vad det var ett erbjudande om att rida ut med Carina och Evelina och en uteritt med trevligt sällskap tackar man ju inte nej till? Så så fick det bli!
Red en riktigt lång runda som vi kallar Rattugglan, blev väldigt mycket trav och galopp vilket var bra för Freja att få röra på fläsket. Dock var det ganska mycket is kvar i skogen så nojig som jag är så gick jag hellre mitt i skogen bland pinnar och stenar, så himla rädd att Freja ska halka och göra sig illa!
Tycker det gick riktigt bra även om det var en del bus i henne, studsig som bara den i galoppen och kom någon före henne så ville hon bara tävla.. SUCK på henne ibland! Måste träna på att vara sist lite mer så att hon sköter sig! hon gillar bäst att vara först och det gör mig väl inget egentligen men vore skönt om hon kunde vara på alla platser i ledet och ändå sköta sig. Så träning, träning, träning och ännu mera träning får det bli sen när isen är borta så jag inte behöver oroa mig för att hon ska halka mitt i buset!!! SKITPONNY när hon gör sånt!
men jag tycker om henne ändå! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0