Mollan 21 januari

körde mig och syster till stallet idag igen, känns konstigt att köra själv xD
i stallet började vi med att fixa allt som skulle göras samt att som vanligt busa med två små tjejer, var nog nästan ännu mer energi i dem idag än vad det brukar vara, haha.
efter att ha fixat allt tog vi in hästarna och började borsta, min tur med Mollan. Som vanligt så fick vi båda hjälp av Felicia med att kratsa hovarna, verkar vara det bästa hon vet? aja kul med hjälp!
blev bara ett kort ridpass idag, Mollan var pigg som bara den efter att ha vilat och jag var dessutom så dum att jag tog barbacka, smart? nä. Var så himla hoppsugen så hoppade några språng över en cavaletti när vi var uppvärmda och sedan blev det i stort sett bara att trava och skritta av. Var grymt kul att hoppa och som tur var höll jag mig kvar, trodde att jag skulle ramla av ett antal gånger. Speciellt när hon började med att tvärnita och sen springa förbi hindret, men höll mig kvar så kanske har lite balans trots allt?
tycker att Mollan skötte sig rätt bra ändå, hon vet lxm inte var hon ska göra av all energi så var skönt att vi slapp bockningar och bakutsparkar idag i alla fall.
Imorgon kanske syster och Mamma rider, jag ska i alla fall inte dit då Andreas kommer :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0