Hejsan!

De senaste dagarna har det varit fullt upp med stall, ridning och massor annat.
I lördags red jag och Amanda ut på grusvägarna, jag på Freja och Amanda på Mollan! Riktigt pigga hästar var det men de skötte sig ändå. Freja protesterade en del men inget farligt så var rätt nöjd ändå. Sedan hade jag Andreas här och såg på tv och myste! Trevligt <3
även igår söndag så blev det en tur på grusvägarna med hästarna. Tanken var att vi skulle ha bytt hästar men sedan blev det att jag hade Freja i alla fall vilket inte gjorde mig något :) Tycker det gick riktigt bra igår! hon var lugnare och det blev mer galopp än tidigare vilket var kul! Tror även Freja tyckte det var kul, hon busade nämligen lite.. Men hon lyssnade på mig och efter att jag hade sagt till henne att vi faktiskt skulle rida framåt idag och inte i sicksack på väg ner i diket så skötte hon sig busponnyn!
På kvällen kom farmor och hämtade oss så sov jag och Amanda där vilket var mysigt <3 så idag har dagen spenderats där och jag har precis kommit hem! Mamma, Pappa och Amanda är i stallet nu och skulle fixa upp lite krokar till hönät, tyckte inte att jag oxå behövde åka med när det ändå bara skulle mockas och fixas, så sitter hemma i soffan istället, skönt!
Freja i lördags <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0