Hejsan!

måndag idag och min dag har vart tråkig. Började klockan åtta med samhäll, efter det skulle vi ha haft matte men den var inställd så 4 timmars hål innan provet i aktiekunskap, kul? NEJ! Som tur var var det inte så många frågor på provet så hann med tidiga bussen idag, skönt efter att ha spenderat massor med dötid i skolan!
Efter skolan så har jag mest tagit det lugnt och kollat SATC, kuligt :D har även vart i stallet men eftersom det har blåst så idag så valde vi att skippa ridningen och bara mocka, rätt skönt ibland. Hästarna verkade må bra och är supernöjda över att ha en hösilagebal i hagen. Rätt skönt att inte behöva tänka på att de inte har mat att äta och så, skönt att veta att de nu har fri tillgång. Dock så kommer ju Freja säkerligen att bli rund som en boll efter några veckor, men får försöka hålla igång henne med ridning en del i alla fall så hon gör av med lite av allt det hon äter... haha
nu ska väl jag snart ta och göra mig i ordning för sängen, supertrött verkligen! skönt att det är kort dag i skolan imorrn, slutar halv tolv :D får se om det kanske blir lite ridning imorrn om vädret är bättre, annars så har jag lite plugg som ska göras och en grej jag lovat mamma att fixa så jag har nog att göra ändå..
Godnatt på er! KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0