Hejsan!

Inte skrivit på ett par dagar men det beror på att jag inte har mått riktigt bra, efter att jag kom hem från tandläkaren i tisdags började jag nysa som bara den och igår vaknade jag upp dunderförkyld och med feber :( så igår fanns ingen ork till någonting tyvärr, blev inte ens något gjort på projektarbetet vilket jag borde ha jobbat med då det var projektarbetsdag men jag orkade helt enkelt inte. Idag mår jag dock lite bättre men fortfarande superförkyld :( men känner att jag i alla fall orkar jobba med projektarbetet så har suttit med det ett par timmar och faktiskt kommit en bra bit :D Känns bra! dock har jag kört fast på en punkt då jag inte hittar fakta, men satsar på att fortsätta med det andra så länge så får jag ta mig till biblioteket sen nästa vecka när det är skola igen.
Idag har jag tänkt att skriva så mycket som bara går på PA och sedan framåt kvällen bara ta det lugnt och vila. Blir inget stall för mig idag vilket är rätt tråkigt då vi hade bestämt att rida tillsammans med Carina och kanske Evelina, men Amanda får rida med dom själv.. Tror dels inte jag skulle orka och sen är det nog inte det smartaste att ge sig ut i kylan när man är så förkyld som jag är. Så blir ytterligare en dag hemma.
Ska skriva ett kort inlägg om Freja i tisdags samt visa er en video på skitponnyn <3 det kommer upp lite senare under dagen.
Ha en bra dag! KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0