Tiisdag

och en rätt chill sådan dessutom! hade bara två lektioner idag och kunde sätta mig på bussen redan kvart i ett, hur skönt?! Underbart! Efter skolan har jag inte gjort så värst mycket, pluggat lite och vart i stallet bara i stort sett! tyvärr så blev det ingen ridning idag heller, jäkla blåsväder! Jag som hade gott om tid på mig idag och då förstör vädret.. Typiskt!
vilket som så fixade vi mat och sånt, och sen tog vi in hästarna för lite mys i alla fall! har hittat en intressant bok på biblioteket som handlar om Trickträning, frihetsdressyr och horsemanship så har blivit lite inspirerad av det! 
Började med att försöka lära Freja att hon ska komma till mig när jag vinkar på ett visst sätt, men det gick sådär måste jag säga! Där stod jag och vinkade för fullt och Freja bara tittade på mig som om jag vore helt dum i huvudet, tillslut blev hon så trött på mig och mina påhitt att hon nästan såg ut att somna, så intressant var jag idag.... Hämtade sedan lite mineraler och använde som godis och då var hon med ens mer uppmärksam på mig, jäkla matvrak till häst jag har ;) vilket som så gick det lite bättre med hjälp av mineralerna och hon gjorde rätt ett par gånger, dock verkade hon inte riktigt koppla ihop det tyvärr.. men bara att försöka fler gånger så ska det nog gå bättre! 
 
 
den här mycket intressanta boken hittade jag på biblioteket! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0