Fredag

halå, idag är det fredag och vi har väldigt lång sovmorgon. Ska inte vara på skolan förrän 13,15 och just nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Boken som jag måste läsa i har konstigt nog inte kommit än, börjar verkligen undra vart den har tagit vägen.. 
Har funderat en del på vad jag ska skriva om i evolutionsbiologin och har väl i princip bestämt mig. Men måste fundera ut en rubrik tills ikväll. 
 
i förrgår var jag en sväng till veterinären med Pysen som varit förkyld ett tag så nu får han antibiotika, näsdroppar och extra c-vitamin. Känns som att han faktiskt har blivit lite bättre nu. Hoppas verkligen att detta hjälper helt så att vi slipper ta oss ner till vet igen. Är krångligt att ta sig någonstans med djur när man inte har bil och en bit till bussen, men det gick och nu håller jag tummarna för att min lilla plutt ska bli frisk <3

Hej hej!

nu var det längesedan det var något liv här. Mycket har hänt sedan dess, bland annat så har jag för lite mer än  3 veckor sedan flyttat till Uppsala. Känns väldigt konstigt att inte bo hemma i lilla Mariestad längre. En helt ny stad där jag inte känner en enda och att dessutom helt plötsligt bo i en storstad är lite jobbigt. 
Stor skillnad från att bo ute på landet. Men det fungerar bra och jag har lärt mig att hitta relativt bra, nya ställen är ju lite svårare men med gps så funkar det. 
dessa tre veckor har gått väldigt fort, först två veckor med aktiviteter i stort sett hela dagarna och knappt några föreläsningar. Veckan efter det spenderades med kick off på Nordens Ark nere i Hunnebostrand. Var väldigt kul att kolla på alla djur och få lite introduktion till programet. Vi fick både göra beteendestudier och djurskyddsövningar vilket var väldigt kul. På vägen tillbaka till uppsala stannade bussen i lilla Mariestad så jag passade på att ta en helg hemma vilket var så himla skönt. hade saknat familjen och alla djur en massa. Passade självklart på att rida lite när jag väl var hemma, kändes att jag inte ridit på tre veckor.. Höjdpunkten med att komma hem var nog att möta upp pappa och syster på rattugglan ♥ eller hundarnas glädje när jag kom hem, de som säger att hundar inte har någon tidsuppfattning har så himla fel. Igår var jag tyvärr tvungen att åka upp mot uppsala igen och jag längtar redan till nästa tillfälle att åka hem ♥
Nu veckan som kommer drar det igång på riktigt och det ska bli så kul att verkligen vara en student på Etologi och Djurskyddsprogrammet. Just nu är det evolutionsbiologi som ligger i fokus. Vi ska skriva ett arbete inom evolution men riktigt vad det blir har jag inte bestämt mig för än. Borde ta tag i det och börja nu, väntar bara på att min bok i evolutionsbiologi ska komma då jag tror att den kan ge mig en del idéer. Vill skriva om något lite annorlunda men man måste ju hitta fakta också. 
undrar om någon ens har orkat läsa detta? bäst att det får räcka nu.
kram på er som orkat läsa ♥

RSS 2.0